Dámské plavky Marko

Marko je oblíbená značka specializující se na výrobu dámských plavek. V nabídce najdete jak klasické dvoudílné dámské plavky, push up plavky, tak také elegantní jednodílné plavky.

Plavky Marko se vyznačují zářivými barvami, jemnými vzory a vysoce kvalitními tkaninami, které jsou odolné proti vyblednutí. Elastický materiál se dováží zejména ze slunné Itálie a ideálně tvaruje postavu. Nové kolekce odpovídají nejnovějším módním trendům.

Výhodou této značky je široká škála velikostí a to dokonce až do velikosti 5XL. Pro ženy s rozdílnou velikostí podprsenky a nohaviček má společnost Marko připraveny velikosti L/S, XL/M, XXL/XL atd.

Z řady diskusí zjistíte, že dámské plavky Marko doporučují zakoupit desítky žen. A proto milé dámy, doporučujeme do vašeho šatníku jeden či dva modely plavek z nových kolekcí zakoupit. Pokud by se vám plavky Marko nelíbily doporučujeme podívat se například na plavky Etna, Litex, Triola či Triumph.

Plavky značky Marko, to je luxus, který si můžete dovolit.

Nejnovější kolekce

Pro rok 2013 byla nafocena kampaň na plavky pro značku Marko s rumunskou modelkou Beatrice Chirita, která i ve svých 35 letech stále udivujte svými dokonalými křivkami. Tato 174 centimetrů vysoká brunetka obvykle fotí plavky a spodní prádlo. Natočila také několik televizních reklam, z nichž ta nejznámější ji pasovala do role slavné Lary Croft. V roce 2009 se objevila také v italském vydání magazínu Maxim.


Přispějte do diskuse